20130605 14920-2

Alle onderscheiden stage aanbieders

 20130605 14923
 Leerlingen van het Picasso College verzorgden tijdens de MaS awards de muziek en voorzagen iedereen van wat lekkers te eten en drinken.
Met de MaS awards worden stage aanbieders en stagiaires extra in het zonnetje gezet. Dit jaar werden 15 organisaties en 20 (groepjes) leerlingen aangemeld voor de MaS Awards, een blijk van waardering voor hun inzet in het afgelopen jaar. Een professionele jury (bestaande uit wethouder  Mariëtte van Leeuwen, dhr. van Oijen, voorzitter van de Stichting Vrijwilligers Centrale Zoetermeer en Helene Ouwerkerk, eindredactrice van het Streekblad) had de moeilijke taak om uit alle aanmeldingen de winnaars uit te kiezen.

Vijf organisaties werden beloond met een award: Eetcafé Meerzicht en de Leijens, Handboogschietvereniging HKS Zoetermeer, Kinderdagverblijf de Drie Ballonnen, verzorgingstehuis ’t Seghe Waert en Dance Studio Ricardo Sibelo. Daarnaast reikte de jury een oeuvreprijs uit aan Ben Gielesen van De Pelgrimshoeve voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid bij de Maatschappelijke Stages in Zoetermeer. De Pelgrimshoeve heeft al eerder een MaS award gekregen en is nog steeds zeer actief en enthousiast als MaS aanbieder. Ben regelt alles voor zijn stagiaires tot in de puntjes en de vele leerlingen komen er heel enthousiast vandaan, sommigen blijven zelfs vrijwilliger na de stage…

De leerlingen die beloond werden met een oorkonde en een Mediamarkt bon ter waarde van 100 euro zijn: Yvette Spelier en Keri Teeuwissen (Erasmus College), Ben van Eekelen (ONC Parkdreef) en Skip van der Zwaan (Erasmus College) en Celeste Bremer en Djayla van der Meer (Alfrink College)

20130605 14916-1 20130605 14930
Ben Gielesen ontvangt de oeuvreprijs uit handen van wethouder Mariëtte van Leeuwen De leerlingen die beloond werden met een oorkonde

-advertenties-

-goede doel-