Helloise pers

Op zaterdag 8 juni komt één van de beste Nederlandse hard rock bands van de jaren ’80 voor een reünie concert naar de Boerderij. Helloïse, de legendarische Nederlandse hard rock band uit de jaren ’80, doet het weer, maar wel slechts één keer! De mannen van Helloïse willen de allermooiste tijd van hun én jouw leven nog eens samen opnieuw intens beleven. Daarom komt Helloïse in de originele line-up voor een éénmalig en exclusief concert naar de Boerderij.

Helloïse werd in 1984 opgericht door Ernst van Ee, Ben Blaauw, Stan Verbraak (ex-Zebra), Arjan Boogerds (ex-Lemming) en Marchell Remeeus (ex-Lemming). Een jaar later stond Helloïse, als enige hardrockband, in de semifinale van ‘De Grote Prijs van Nederland’. Hun debuutalbum Cosmogony werd geproduceerd door John Sonneveld (Normaal, Vengeance, Sleeze Beez, Valensia, Golden Earring). In 1986 zag hun tweede album Polarity het levenslicht. In de periode 1988-1995 werd het even stil rondom de band. In 1998 brengt de band onverwachts een nieuw album uit genaamd A Time and a place en de band gaat weer op tournee. Sporadisch dook de band af en toe op met een verbluffend optreden, maar anno 2013 zal de band voor de laatste keer een spectaculaire reünie show geven!

Voorkom teleurstelling en wacht niet te lang met het kopen van kaarten. De voorverkoop loopt via www.ticketmaster.nl en aan de kassa van de Boerderij.

Zaterdag 8 juni 2013

Helloise

Aanvang 20.30 uur, avondkassa geopend vanaf 19.30 uur

Toegang 25,- euro (vvk excl. servicekst) / 29,- euro (avondkassa indien beschikbaar)

Cultuurpodium Boerderij

Amerikaweg 145, Zoetermeer

www.boerderij.org

-advertenties-

-goede doel-