CKC zomerconcert Vocapella

Kamerkoor Vocapella zorgt op zaterdag 8 juni voor een indrukwekkend zomerconcert in de Oude Kerk. Medewerking verlenen Bernadette Lexmond (sopraan), Ronald de Jong (orgel) en een klarinettrio bestaande uit Ineke Vinke, Peter Corbey en Gertjan Koldenhof. Het concert begint om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn à € 6,50 verkrijgbaar bij het CKC en op de avond zelf bij de ingang.

Vocapella, onder leiding van dirigente Karin de Jong, beschikt over een uitgebreid repertoire van liederen vanaf de Renaissance tot nu. Deze avond staan onder andere de volgende werken op het programma. Het koor zingt a capella werken van Di Lasso, Monteverdi, Hindemith en de uit Estland afkomstige componist Urmas Sisask. Ook liederen van de Belgische componisten Vic Nees, Felix de Nobel en Joost Termont. Nocturnes van Mozart worden samen gezongen met het Klarinettrio dat ook de intermezzo's verzorgt. Organist Ronald de Jong begeleidt het koor en Bernadette Lexmond met het Ave Verum van Elgar en Hör mein Bitten van Mendelssohn.

Kaarten zijn te koop bij de receptie van het CKC aan de Leidsewallen (T 079-30161511) op werkdagen tussen 9 en 21 uur en zaterdags tot 14 uur en op de avond zelf bij de ingang van de Oude Kerk.

 

Bij Uittips vindt u alle uitgaanstips voor theater, muziek en bioscoop

-advertenties-

-goede doel-