RobdeNijs-14

Rob de Nijs viert zijn 70ste verjaardag het liefst met zijn publiek, zoals hij dat al 50 jaar doet! Afgelopen zaterdag gaf hij een intieme Clubshow in de Boerderij, met vele 'Gouwe ouwe' hits en een immer enthousiast publiek. Met zijn eerste nummer  'Hartslag' kreeg Rob de Nijs zaterdag 1 juni bij zijn concert in de Boerderij al meteen de handen op elkaar van het publiek. De 70 jarige zanger brak vijftig jaar geleden, in 1963, door met het nummer 'Ritme van de Regen' en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse Muziekwereld.

RobdeNijs-10 RobdeNijs-2

Met zijn band Pur Sang, ook al meer dan 30 jaar bij elkaar, wordt met duidelijk plezier de ene na de andere gouwe ouwe tevoorschijn getoverd, het publiek zingt luidkeels mee met hits als 'Bo', 'Malle Babbe' en 'Zet een kaars voor je raam vannacht...'

Rob speelde voor het eerst in de Boerderij in Zoetermeer en genoot zichtbaar van het directe contact met het publiek. Een publiek dat zeker niet alleen uit 40 plussers bestaat, Rob's liedjes zijn nog steeds populair in alle leeftijdsgroepen.

 

Foto's: Patricia Munster

 

 

-advertenties-

-goede doel-