IMG 5911 CKC Open Dag

IMG 5863 CKC Open DagAfgelopen zaterdag werden zo'n 1400 bezoekers verwelkomd tijdens de jaarlijkse Open Dag van het CKC. De tientallen docenten en een enthousiast promotieteam leidden de bezoekers door de vele activiteiten in en om het gebouw.

Optredens van dansers en jonge musici, workshops toneel en schminken, een speciaal kinderplein voor de allerkleinsten en demonstraties beeldhouwen. Elke activiteit kon rekenen op voldoende belangstelling. Favorieten waren onder andere peuterdans, 3D-printen (vooral bij jongeren) en de dansvoorstelling 'Reflections'. Het Digital Art Lab trok de aandacht met titels als Freaky & Geeky, Robotics en Clipclub. Veelbelovend zag het voorproefje eruit van de musical Rent die vrijdag 7 juni om 19.30 uur het Musicalweekend in het CKC opent.

Met deze dag gaf het centrum een uitstekend beeld van het cursusprogramma voor het nieuwe seizoen. Tot 7 juni kunnen twijfelaars zich nog aanmelden voor de proeflessen (2 voor € 15,00) die deze maand starten. CKC: www.ckc-zoetermeer.nl of 079-3161411 voor (nog) meer informatie.

IMG 5827 CKC Open Dag

 

 

-advertenties-

-goede doel-