2008-600

177-600Het Droomfeest komt weer naar Zoetermeer! Op zaterdag 15 juni wordt in Snowworld een groot feest gehouden voor alle kinderen, ziek en gezond. Het thema is ‘winter in de zomer’, er zullen vele spelletjes, activiteiten en knutsels zijn.

Mascha Voermans, organisator van het Droomfeest, heeft een zoon Jayden van 6 jaar met een hartafwijking. Als moeder liep zij tegen allerlei problemen aan, om met hem leuke, betaalbare dingen te doen. Zij kwam met het idee een kinderfeest te geven waarbij ‘zieke’ kinderen kind konden zijn, hulpverlening aanwezig is en… als het even kon, het betaalbaar zou zijn.

Van het een kwam het ander en stichting het Droomfeest is in december 2009 geboren. Het eerste feest was een daverend succes met een opkomst van ruim 2.000 mensen en veel media aandacht. Dit jaar wordt het feest gehouden in Snowworld, voor kinderen tot 12 jaar met hun ouders/ opa en oma/ broertjes en zusjes. Aanmelden is niet nodig, iedereen mag gewoon langs komen en meedoen.

333-600De entree prijs mag elke deelnemer zelf bepalen, de opbrengst van deze dag gaat naar stichting Hartedroom en de kinderhartstichting.

Het hele feest wordt betaald door giften en sponsoren en opbrengst van het entreegeld gaat naar het goede doel. Via de website www.hetdroomfeest.nl kunnen donaties gedaan worden.

-advertenties-

-goede doel-