DSC00006

 

Gilde stadsgidsen zag zich gedwongen om de vaartocht van afgelopen woensdag wegens de weersomstandigheden te laten vervallen en verplaatsen naar aanstaande zaterdag 1 augustus. Als gevolg van de annulering zijn er enkele plaatsen beschikbaar gekomen.

Heeft u zaterdag interesse in een boottocht door het mooie land rond Zoetermeer, Stompwijk en Zoeterwoude? U vaart dan ook een stukje over het water dat de Geuzen bevoeren bij het ontzet van Leiden. Ook komt u langs de Heinekenfabrieken waar de gids nog wat aardige verhalen over heeft. De gids zal vertellen over het platte land, de dieren en de gemalen en hoe dat allemaal ontstaan is. Het is hoe dan ook een mooie, ontspannen vaart waar de mensen van de eerste tocht enthousiast over waren!

Na aankomst is er koffie. Als u inschrijft krijgt u alle details over vertrekpunt en dergelijke. De vertrektijd is tien uur maar ook daar krijgt u nadere info over bij inschrijving.

Inschrijven bij: Kees de jong, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch 3313156 of 0657003173.

 

Foto: Wilco Pot

-advertenties-

-goede doel-