20150721 58891De vestiging Kringloopwarenhuis Ter Aar van Kringloopmania verhuist naar Europaweg 5 in Zoetermeer en opent zaterdag 1 augustus. In dit nieuwe onderkomen vinden bezoekers een breed assortiment aan gebruikte spullen, welke tegen een redelijke prijs worden aangeboden. De volledige opbrengst komt ten goede aan Stichting Bijstands Kind.

In deze nieuwe vestiging vindt men een breed assortiment aan gebruikte spullen. Klanten kunnen zich laten verrassen door de ruime keus aan meubelen, kleding, boeken en platen, curiosa, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, etc. Het genre varieert van klassiek en nostalgisch tot modern. Het assortiment kent geen vaste rubrieken en verandert iedere dag. Dagelijks komen er nieuwe artikelen binnen die dezelfde dag nog in de winkel komen te staan.

Het Kringloopwarenhuis is er voor iedereen, met een grote of kleine beurs, met veel of weinig tijd, avontuurlijk of op zichzelf, kortom voor ons allemaal. Regelmatig zitten er ook mooie collectors-items tussen. Na aankoop is het bezorgen van gekochte meubelen tegen een redelijke vergoeding mogelijk.

Coördinator Henk Kersten: "In Ter Aar waren er problemen met de gemeente, we zijn dan ook heel blij dat we hier terecht kunnen! De eigenaar van het pand heeft ons wel gematst met de huur, omdat van onze stichting alle opbrengsten naar het goede doel gaan. Wij helpen kinderen van ouders op bijstandsniveau, en dat op veel verschillende manieren. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat een kind toch mee kan op schoolreisje, of bij een sportclub terecht kan. Een uitgangspunt van de stichting is dat de kinderen geholpen worden in de gemeente waar de vestiging zit. Als je iets bij ons in de winkel koopt, of doneert, dan help je dus direct de Zoetermeerse kinderen die in armoede leven."

20150721 58892 20150721 58896
20150721 58898 20150721 58895

 

Efficiënt ontruimen 

Kringloopmania is gespecialiseerd in het efficiënt ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen, bedrijfspanden en het verhuizen van senioren naar een senioren- of zorginstelling. Veel is mogelijk; van het ontruimen van een kelder tot aan een ontruiming van een grote fabriek. 

Klussen in en om het huis

Kringloopwarenhuis Kringloopmania klaart ook klussen in en om het huis die maar blijven liggen. Een deur die al tijden klemt, schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht of jaloezieën die nog moeten worden opgehangen. Ook voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij de hulp en expertise van een vakman nodig is.

Ook kan het Kringloopwarenhuis goedkoop oude en aangekochte meubels opnieuw bekleden. 

 

Vrijwilligers

Stichting Kringloopmania werkt volledig met vrijwilligers en kan nog wel wat hulp gebruiken! Heeft u een paar uurtjes over voor een goed doel? Bezoek dan eens de winkel van Kringloopmania aan de Europaweg en geef u op als vrijwilliger.

 

Openingstijden

De officiële opening van Kringloopmania is op 1 augustus, maar al vanaf maandag 27 juli kunnen bezoekers een kijkje nemen in de winkel.

Openingstijden: ma - za van 9.30 tot 16.30 uur

Europaweg 5, naast de brandweerkazerne in het Stadshart.

 

Kijk voor meer informatie over Kringloopwarenhuis Ter Aar op www.kringloopmania.nl.

 

Bent u benieuwd naar andere tweedehandswinkels in Zoetermeer? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet.

-advertenties-

-goede doel-