koffie ZóZó! Zoetermeer houdt iedere maand Koffie & Zó! en komt dan naar de verschillende wijken van Zoetermeer om met de Zoetermeerders te praten. Meestal wordt Koffie & Zó! op zaterdag gehouden, maar deze maand is het op vrijdagavond van 18 tot 20 uur. De fractie en leden van Zó! staan dan klaar tegenover de AH XL in het Stadshart op het Burgemeester Wegstapelplein. (Bij al te slecht weer is Zó! te vinden in het overdekte deel van Spazio.)

Fractievoorzitter Marijke van der Meer: “Wij houden op alle mogelijke manieren contact met de inwoners van Zoetermeer. Via Twitter, Facebook, de website, per e-mail en per telefoon, maar het is natuurlijk minstens Zó! belangrijk om gewoon met mensen te praten. Wij komen nooit om alleen maar folders uit te delen, maar we nemen de tijd om te vragen wat de bewoners echt vinden. Wat gaat er goed en wat moet er beter in Zoetermeer?”

Alle informatie die de fractie krijgt door deze gesprekken wordt meegenomen als bepaalde onderwerpen in de gemeenteraad worden besproken. Van der Meer: “Daarnaast komt het voor dat mensen met een kwestie komen waarmee we direct aan de slag gaan. Dan gaan we direct vragen stellen aan het college of we vragen er aandacht voor in een commissievergadering.”

-advertenties-

-goede doel-