piekerenAanstaande zondag tijdens het 3e succesvolle LIVE OP ’t TERRAS bij JJ Music House spelen 2 doorgewinterde rasmuzikanten. Hans van den Burg, beter bekend van Gruppo Sportivo, heeft inmiddels zijn 4e solo- album. De onderwerpen op dit nieuwe album ‘Dig It Yourself’ volgen Hans op zijn weg naar een nieuw leven. Van de eerste liefdesverklaring (‘Gimme Your Love’), het stuklopen van de relatie (‘Tell Me The Truth’), jezelf verliezen in sociale media (‘Social Ditch’), wilde feestjes (‘Myroomdowntown’) naar een rustig leven op de volkstuin (‘Gardening Is The End’). Behalve songs van het nieuwe album, vertolkt Hans ook hits uit zijn roemruchte solo- verleden zoals ‘Teardrops & Two Broken Hearts’, ‘This Day Is Fine’, Buddy Odor Is A Gas’ of uit z’n Nederlandstalige oeuvre o.a. ‘Ik Zoek Een Blonde Vrouw Met Donker Haar’ en ‘Poppiedool’. Dat wordt genieten!

VAN PIEKEREN is een Nederlandstalige band uit Utrecht, met een zeer eigen en gevarieerd repertoire, dynamisch uitgevoerd in een semi-acoustische setting. Hun repertoire doet denken aan Jacques Brel en Herman van Veen. Zij spelen eigen werk, hier en daar afgewisseld met een bestaand nummer in een ander arrangement.

Van Piekeren was te zien tijdens een live-optreden bij VARA’s Spijkers met Koppen. Hun kersverse CD genaamd "LIJF & RAUW" is het best te omschrijven als ‘heavy passie op beschaafd volume’.

Het gevoel spat van de nummers. Een must see! Van Piekeren (teksten & zang) speelt met Johan Fransen (gitaar & zang), Hans Boosman (percussie & zang) en Lars Hurks (bas & zang)

LIVE OP ’t TERRAS begint om 15.00 uur, toegang is gratis. Kijk voor meer info op www.jjmusichouse.nl.

Zondag 2 augustus zal Ton Jenner spelen tijdens LIVE OP ’t TERRAS.

-advertenties-

-goede doel-