diplomauitreiking studentenVoor de studenten van de opleiding Evenementenorganisatie in Zoetermeer is een diploma-uitreiking een prima gelegenheid om te laten zien wat ze aan talent in huis hebben. De studenten nemen het heft in eigen hand en zetten hun eigen ‘event’ op poten.

Van A tot Z zelf verzonnen, in elkaar gezet en uitgevoerd. Hoogtepunt: tientallen 'square caps' (zwarte, rechthoekige Amerikaanse studentenhoedjes) die de studenten van hun hoofd halen en op het 'moment suprème' in de lucht gooien. Dinsdag 7 en woensdag 8 juli hebben de studenten hun diploma gekregen.

 

“Ons idee is om een diploma-uitreiking te organiseren, waar iedereen nog dagen over na praat”, zo vertelt Laura Poen, studente Evenementenorganisatie. “Ons diploma-event is een geweldige kans om ID College op een goede manier naar buiten te brengen”. Dat ziet de studente goed, want een evenement als dit sluit een-op-een aan bij de merkwaarde ‘identiteit’. Daarmee worden studenten van ID College in staat gesteld om waardevolle talenten die ze hebben verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in het bedenken van evenementen waar je je ‘petje’ voor afneemt.

Foto ID College

-advertenties-

-goede doel-