BridgeIn de zomer stoppen veel reguliere activiteiten en clubs, waardoor het soms wel erg stil kan worden. Voor mensen die deze zomer thuis zijn is er Zomerbridge, de hele zomer kunt u terecht bij drie bridgeclubs in Zoetermeer voor een gezellige avond.

Zomeravondbridge bij Kontrakt. Speelzaal: 2B-Home, Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712 PT Zoetermeer tel. 079-3160066. Op dinsdagavond vanaf 19.30 uur staan de deuren weer open voor iedereen die wil bridgen. Aanvang drive: 20.00 uur. Elke avond zijn er dagprijzen per lijn voor de nrs 1, 2 en willekeurig gekozen nummer(s). Daarnaast de z.g. rode draad, waarbij het gemiddelde van de zes hoogste scores telt op basis van de individuele scores voor de Zomerkampioen. Deelname € 6 per paar.

Zomeravondbridge bij Tuinen & Akkers, in buurtcentrum ‘De Patio’ aan de Gaardedreef 189 in Seghwaert te Zoetermeer. Elke donderdag in juli en augustus, behalve op 13 augustus. Zaal open vanaf: 19.15 uur. Aanvang drives: 19.45 uur. Kosten: € 2,50 per persoon. Eigen leden BC T&A: gratis. Indeling naar speelsterkte in twee lijnen. Spelers die lid zijn van de NBB krijgen meesterpunten. In de zaal wordt niet gerookt. Buiten de Patio staan twee rookpalen.

Zomeravondbridge ook bij Bridgeclub Zoetermeer op de maandagavond in 2B-Home Zoetermeer. Van 19.30 uur tot 22.30 uur. Kosten zijn € 6,00 per keer per paar. De scores voor de zomerdrives zullen individueel en per paar worden genoteerd. Er wordt in minimaal twee (of bij grotere animo drie) lijnen gespeeld: een lijn voor gevorderden en een recreanten- of beginnerslijn.

-advertenties-

-goede doel-