bokkerijdersIn de 18e eeuw werd het Limburgse platteland onveilig gemaakt door geheimzinnige roversbendes. Deze bandieten noemden zich De Bokkerijders en wisten de bevolking grote angst aan te jagen. Ze deinsten er niet voor terug om rijke boeren, kloosters en kerken te overvallen. Deze spannende tijden herleven weer in het Buytenpark Theater deze zomer!

Met De Bokkerijders begon 18 jaar geleden de traditie van openluchttheater in het Buytenpark Zoetermeer. De voorstelling werd speciaal voor het park geschreven door Sebastiaan Smits (tekst) en Tjeerd de Haas (muziek). In de loop der jaren kwamen er vervolgen op De Bokkerijders, zoals Duivelswerk en Heksenjacht, zodat het hele verhaal inmiddels is uitgegroeid tot een waar epos met maar liefst vijf delen en bijna honderd verschillende karakters.

De voorstelling in het Zoetermeerse Buytenpark is spectaculairder dan ooit. Voor het eerst bent u als bezoeker echt te gast in de Heek. U waant zich onderdeel van het 18e eeuwse Limburg. U kunt mee eten met de Bokkerijders, moet op uw bezittingen passen als ze een overval plegen en kunt het vuur van de grote brand van ’s-Hertogenrade voelen schroeien. Een unieke belevenis op een unieke locatie. Mis het niet!

Donderdag 9 juli tot en met zondag 12 juli, aanvang 20:00 uur (op zondag ook om 14:00 uur).

Tickets €17,50 , klik hier om direct online kaarten te reserveren.

-advertenties-

-goede doel-