Voorzijde kaart Klik met BuurtwerkSinds kort kom je in jouw wijk in Zoetermeer, jongerenwerkers van Buurtwerk tegen. Spot jouw jongerenwerker en ga met hem of haar op de foto. Maak een originele, een grappige of een hele gekke selfie en plaats deze op social media. Deel, Like, Tweet, Post en Tag JongerenwerkZM in je foto of bericht en maak kans op geweldige prijzen.

Een onafhankelijke jury zal de foto's beoordelen op originaliteit en mag drie prijswinnaars benoemen. En dat zijn niet zomaar prijzen....

Eerste prijs

Maak je eigen demo in de muziekstudio van Amethyst Digital Music. Je gaat met twee personen een middag muzikaal aan de slag en zal worden begeleid door een echte vakman van de muziekstudio. Sounds nice!!

Tweede prijs

Fasten your seatbells… en ervaar als een echte piloot hoe je een vliegtuig bestuurt in de Yellow Wings flight simulator. Je krijgt een uur vliegles in een vluchtsimulator, samen met een vriend of vriendin. The sky is the limit!!

Derde prijs

Zet de beste tijd neer en rijd de snelste ronde, tijdens een avondje karten in Attractiecentrum Zoetermeer. Een heerlijk avondje uit samen met een vriend of vriendin. Do you have the drive?

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door:

Amethyst Digital Music, Yellow Wings en Attractiecentrum Zoetermeer.

Ga dus snel op zoek naar jouw jongerenwerker in de wijk en klik met Buurtwerk!

Kijk voor meer informatie op de website van Buurtwerk Zoetermeer www.buurtwerk.nl

 

Buurtwerk inspireert

Buurtwerk ziet het als haar belangrijkste taak om mensen te inspireren. Om zo het beste uit zichzelf en uit hun buurt te halen. Wij activeren, ondersteunen en faciliteren jongeren om in hun buurt een actieve rol te nemen, een bijdrage te leveren aan het sociale leven in de buurt. En om zelf altijd te blijven leren en te ontwikkelen.

-advertenties-

-goede doel-