Hans Struijk Zoetermeer 1Mensen die balen van de files en altijd al eens zo’n elektrische fiets wilden uitproberen, hebben nu de kans. Zij kunnen nu naar www.ga3punt0.nl en bestellen daar een elektrische fiets, om deze zes dagen gratis uit te proberen. Vervolgens halen en brengen zij de fiets bij de deelnemende fietshandelaar, in Zoetermeer is dat Hans Struijk. De actie loopt tot 1 november.

Fietsen kent veel voordelen: het is gezond, goedkoop en draagt bij aan een betere leefomgeving. Veel mensen willen wel op de fiets naar het werk, maar zijn bang dat het hen niet bevalt of vinden de afstand te ver. Die mensen kunnen nu heel gemakkelijk een elektrische fiets uitproberen. Fietsen met een e-bike voelt als fietsen met de wind in je rug, is de ervaring. En dan is een wat langere afstand ineens geen probleem.

Vorig jaar organiseerden een aantal fietshandelaren samen met Ga3.0 ook een probeeractie. De fietsen waren toen zo snel uitgeleend dat veel mensen teleurgesteld moesten worden. Vandaar dat de actie nu wordt herhaald.

Bereikbaar Haaglanden

De Ga3.0 campagne wordt geïnitieerd door Bereikbaar Haaglanden. Dit is een samenwerkingsverband van VNO-NCW West, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, Duurzaam Den Haag, TLN en EVO en heeft als doel om de regio Haaglanden beter bereikbaar te maken. Bereikbaar Haaglanden is een onderdeel van het Beter Benutten Vervolg programma van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

-advertenties-

-goede doel-