OP TERRAS 125x125Onder de titel LIVE OP 't TERRAS presenteert JJ Music House tijdens de zomermaanden op 8 zondagmiddagen akoestische live-muziek op het terras. Aanstaande zondag bijten Road to Nowhere & Esmee van Bemmelen de spits af met hun akoestische performance.

Road to Nowhere bestaande uit Jako en Olga, zij spelen naast dit muzikale project al jaren in de Rock & Blues band NIXXAN. Met Road to Nowhere maken ze een zijstap en geven zij de rock & bluesnummers op energieke en eigenwijze manier een akoestische twist. Olga met een dijk van een stem en Jako virtuoos op gitaar.

De 17-jarige Esmée van Bemmelen had al op zeer jonge leeftijd passie voor muziek waarbij haar interesse vooral uitging naar zang en gitaar. Deze middag speelt zij samen met Roy Seriese heerlijke songs van o.a. the Script, Rihanna en Norah Jones.

LIVE OP 't TERRAS begint om 15.00 uur. Zondag 30 augustus is de laatste in de reeks LIVE OP 't TERRAS. Voor meer info www.jjmusichouse.nl

JJ Music House is gelegen in het Van Tuyllpark. Volg aan het einde van de Van der Hagenstraat het fietspad. Na 200 mtr rechts ligt JJ Music House.

-advertenties-

-goede doel-