Parade Willeke Oosterheem WZH

Woonzorgcentra Haaglanden (WZH) Oosterheem heeft zondag 5 juli genoten van de WZH Parade. Cliënten, familieleden, mantelzorgers en medewerkers van deze locatie konden genieten van een optreden van Willeke Albert, heerlijk eten en drinken, De Bloemendales en diverse andere artiesten.

De WZH Parade trekt in de maanden juni en juli langs alle woonzorgcentra van WZH. Willeke Alberti is erg enthousiast over het evenement. Na haar goede ervaringen met de WZH Parade in 2012, hoefde ze niet lang na te denken over haar deelname. Ook dit jaar beleefde iedereen veel plezier aan haar optreden en zongen zij de herkenbare liedjes van vroeger luidkeels mee.

Over WZH

WZH behoort met woonzorgcentra in onder meer Den Haag, Voorburg-Leidschendam en Zoetermeer, tot een van de grotere koepelorganisaties op het gebied van ouderenzorg en zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de regio Haaglanden. Meer dan 2500 cliënten ontvangen dagelijks zorg op maat in een veilige en geborgen woonomgeving met meer dan 2000 medewerkers en 1000 vrijwilligers.

Naast de zorg en ondersteuning in onze woonzorgcentra biedt WZH ook specialistische thuiszorg aan ouderen en mensen met NAH. Thuiswonende cliënten kunnen daarnaast terecht in de Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentra van WZH.

Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl.

-advertenties-

-goede doel-