ckc zoetermeer klassiek v danspodium pax de deuxZondag 5 juli staat het CKC in het teken van dans! Met maar liefst 4 dansvoorstellingen ‘Changes’ sluiten de dansleerlingen van Melanie Sloot het seizoen af. Daarnaast staan de voorstellingen ook symbool voor het afscheid van Melanie. Zij sluit zo een periode af van 15 prachtige dansjaren bij CKC & partners en emigreert naar het buitenland.  

De dansleerlingen van Melanie Sloot, klein tot groot, oud en nieuw, beginner tot gevorderd, amateur tot professioneel, dansen een persoonlijk getint abstract verhaal. Het programma uit zich in een krachtig en gevoelig dansprogramma met diverse dansstijlen en danssferen.

“De productie 'Changes' is gebaseerd op het begrip veranderingen in het algemeen, maar in het bijzonder op de veranderingen van de afgelopen jaren in mijn leven. Een persoonlijk proces waardoor ik mij graag heb laten inspireren bij het maken van deze 'laatste' dansvoorstelling“, aldus Melanie.

De dansvoorstelling ‘Changes’ vindt plaats op zondag 5 juli in de theaterzaal van CKC & partners. Toegang bedraagt € 8,50. Er zijn in totaal vier voorstellingen, voor aanvangstijden en meer informatie ga naar www.ckc-zoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-