drieballonnen noordeindeDe Drie Ballonnen met kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, flexibele-, vakantie- en buitenschoolse opvanglocaties in Zoetermeer, gaat nu ook opvang in Noordhove bieden. Na de zomervakantie zal daar buitenschoolse en vakantie opvang starten op basisschool ‘Noordeinde’ voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. Ook opvang van basisschool 'De Baanbreker’ en 'De Buut' zal in het 'Noordeinde' plaatsvinden.

Flexibel

Uitgegroeid tot een grote speler binnen Zoetermeer met 8 kinderdagverblijven en 13 buitenschoolse opvanglocaties voor meer dan 20 scholen, in de wijken Buytenwegh, De Leyens, Rokkeveen, Meerzicht, Oosterheem en per september ook Noordhove, breidt de kinderopvangorganisatie zich nog steeds uit. De Drie Ballonnen streeft ernaar voor kind én ouder de beste kwaliteit te leveren voor de beste prijs. De huidige arbeidsmarkt vraagt steeds meer flexibiliteit van werkende ouders. Om hieraan tegemoet te komen bieden zij flexibele opvang en hebben ze ruime openingstijden op alle locaties: van 7.00 uur ‘s morgens tot 18.30 uur ‘s avonds.

Visie

De Drie Ballonnen biedt méér dan kinderopvang en onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van opvang in een veilige omgeving en de unieke visie op de ontwikkeling van kinderen. De Drie Ballonnen wil kinderen op speelse wijze in hun groeiproces begeleiden, bewust van ieders persoonlijke behoefte. Zij leren kinderen te vertrouwen op zichzelf, de omgeving en elkaar.

In de begeleiding van de kinderen en in het contact met de opvoeder maakt De Drie Ballonnen intensief gebruik van ZaaiGoed. ZaaiGoed zijn positieve boodschappen die leiden tot bewustwording van een sterke IK. In de ontmoeting met de ander ontstaat ruimte voor een krachtige WIJ. “Immers, wat je zaait is wat je oogst”, aldus Silvia Romijn, directeur van de kinderopvang organisatie.

Meer informatie over De Drie Ballonnen treft u op www.drieballonnen.nl

Meer informatie over ZaaiGoed vindt u op www.essisme.nl

-advertenties-

-goede doel-