vrienden van jinotegaDe stichting Vrienden van Jinotega voert campagne in Zoetermeer voor beter onderwijs en meer banen en inkomen voor de inwoners van Jinotega in Nicaragua. Tot eind 2015 wil de stichting nog €100.000 inzamelen om die twee millenniumdoelen in onze partnerstad te helpen realiseren. Als dat lukt, verdubbelen de gemeente Zoetermeer en HIVOS (met geld van de minister voor Ontwikkelingssamenwerking) die ton. In totaal wordt dat dus €400.000!

Om dit te kunnen doen is de stichting Vrienden van Jinotega op zoek naar vrienden: vrijwilligers die willen helpen om de doelen werkelijkheid te laten worden.

¿Hablas español?

Heb jij interesse in stage of vrijwilligerswerk in onze zusterstad Jinotega in Nicaragua? Spreek je Spaans of kan je dat snel leren? Dan wil de stichting Vrienden van Jinotega graag met jou in contact komen!

Wellicht is het mogelijk om jouw kennis, kunde en enthousiasme in te zetten voor projecten in Jinotega. De stichting Vrienden van Jinotega werkt al vele jaren samen met betrouwbare organisaties in Jinotega. Denk hierbij aan projecten op het gebied van communicatie en marketing, begeleiding van kleine ondernemers die een microkrediet aanvragen, het bouwen of opknappen van een basisschool of ondersteuning bij technisch en agrarisch beroepsonderwijs.

Interesse? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk op de site www.jinotega.nl om te zien wat al is bereikt.

-advertenties-

-goede doel-