JIP ZomerstopJIP Zoetermeer gaat twee weken dicht in de zomervakantie (18 augustus t/m 29 augustus), maar dat betekent niet dat iedereen aan hun lot wordt overgelaten. Er zijn meer organisaties die je ook verder kunnen helpen. Zo is er niet alleen het JIP in Zoetermeer, er zit ook een JIP in Den Haag. Daar krijg je precies dezelfde hulp als in Zoetermeer. JIP Den Haag is heel makkelijk bereikbaar met Randstadrail 3 en 4, uitstappen bij halte Spui. Daarna is het nog 5 minuutjes wandelen naar Amsterdamse Veerkade 17-A.

CIT
Als je onder de 18 bent en er is een noodgeval kun je bellen naar het CIT. CIT staat voor Crisis Interventie Team, zij helpen dus in een noodgeval/crisis. Je kunt ze bellen na 17:00 en in het weekend op 070 379 51 60.

Wesite en WhatsApp
Natuurlijk is onze website nog bereikbaar wanneer wij gesloten. Hier staat ook heel veel informatie over alles waar het JIP advies en informatie over geeft. Kijk op www.jipzoetermeer.nl of jouw vraag daar beantwoord wordt.

En tot slot kun je jouw vraag ook via Whatsapp aan het JIP stellen. Niet alleen handig op vakantiedagen maar ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Je kunt ons toevoegen met het nummer 06 15 888 95.

Vanaf 1 september Is JIP Zoetermeer er weer voor al je vragen!

-advertenties-

-goede doel-