politiebusjeOp zondagochtend 20 juli rond 4.30 kreeg de politie een tip van een getuigen over een inbraak aan de Dunantstraat. Vijf mannen zouden daar bezig zijn met een inbraak in een bedrijfspand.

De politie spoedden zich direct ter plaatse en zagen een auto wegrijden met vijf man er in. Na een korte achtervolging stopte de bestuurder van het voertuig en sprongen de inbrekers uit de wagen. Zij renden weg in verschillende richtingen. De agenten zetten de achtervolging te voet verder en hielden een 43-jarige en een 21-jarige Hagenaar aan.

De andere drie verdachten kon de politie niet meer vinden. In het voertuig troffen de agenten een kluis afkomstig uit het bedrijfspand aan.

De aangehouden verdachten worden verhoord en de recherche onderzoekt hun betrokkenheid. Ook stonden de verdachten gesignaleerd voor een aantal andere vergrijpen.

Heeft u tips voor de politie?

Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-