2014-07-21 Stadsmuseum raadsleden

Dinsdag 15 juli zijn alle raadsleden door Jong Perspectief uitgenodigd om de tentoonstelling ‘Durf te Dromen’ met elkaar te bewonderen in het Stadsmuseum. Zo net voor het zomerreces was het natuurlijk wel een gok of er veel deelnemers zich zouden aanmelden maar Jong Perspectief werd blij verrast met veel belangstellenden vanuit Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Door deze tentoonstelling te zien beleef en ervaar je het maatjesproject. 6 Jongeren uit het maatjesproject hebben deelgenomen aan deze unieke tentoonstelling. De reacties van de raadsleden waren zeer persoonlijk en oprecht uit het hart! Dit geeft aan dat deze tentoonstelling de kern weet te raken: “Indrukwekkende tentoonstelling” , Zien!”, waren de reacties op twitter. “Laat Durf te Dromen rondreizen… zeer professioneel” werd gezegd.

Op het terras van het Stadsmuseum zijn de raadsleden en Jong Perspectief met z’n allen verder gaan dromen. Wat is jouw droom voor de komende raadsperiode voor het jeugdbeleid? Gemeenschappelijk gedachten in de verschillende dromen waren : “dat kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen en de steun die ze daarbij nodig hebben. En… dromen zijn er om waar te maken, laten we ons niet laten leiden door beperking van budgetten, maar zoek de verbinding met elkaar, daar valt winst te halen!”

De raadsleden waren het er zeer mee eens, Durf te Dromen is een parel, met liefde en zorg gemaakt door fotografe Patricia Steur en filmmaker Hermen van de Waal. Het maatjesproject hoopt dat nog heel veel mensen Durf te Dromen gaan bekijken in de zomermaanden! Kijk voor meer info over het maatjesproject op www.jongperspectief.nl . Want er staat vast en zeker nog een jongere op de wachtlijst die een maatje , zoals u, goed kan gebruiken.

-advertenties-

-goede doel-