Goedkoopste muzieklessen CKC  partners 2014 - pers

Afgelopen dinsdag zijn de eerste goedkoopste muzieklessen voor kinderen van 6 t/m 8 jaar succesvol afgerond met een eindpresentatie in het Atrium van het CKC gebouw. Het resultaat was overweldigend. Door het grote succes van de cursus zullen deze lessen in het najaar weer worden georganiseerd en wordt het aanbod uitgebreid met de goedkoopste danslessen.

Het miniconcert

Afgelopen dinsdag was het afsluitende concert van de eerste deelnemers aan de goedkoopste muzieklessen van Zoetermeer. Bijna 80 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar speelden tijdens een voordracht onder leiding van docente Esther Klaassens de sterren van het Atrium. De twee groepen speelden volgens Joep Annegarn - adjunct-directeur van CKC & Partners - elk een ‘uiterst didactisch muzikale en pedagogisch hoogstaande voorstelling.’ Beide voorstellingen waren erg goed bezocht en het publiek bedankte muzikanten en de docent met een langdurig applaus.

Uitbreiding goedkoopste lessen

Afgelopen voorjaar gingen de ‘goedkoopste muzieklessen van Zoetermeer’ voor kinderen van 6 t/m 8 jaar van start. Voor slechts €9,75 per maand kunnen kinderen les krijgen in gitaar, keyboard, harp, cello, klarinet of viool. Dit concept was direct een succes, waardoor er een extra cursus moest worden ingelast en er zelfs nog een wachtlijst is ontstaan. Dit is een goede reden om de goedkoopste muzieklessen in het najaar voort te zetten. Joep Annegarn: ‘Het aanbieden van goedkoop aanvangsonderwijs past feilloos binnen onze visie. Wij zijn toegankelijk voor iedereen.’ Vanwege het overweldigende succes biedt het CKC vanaf oktober naast de goedkoopste muzieklessen nu ook de goedkoopste danslessen van Zoetermeer aan. Het gaat om kleuterdans voor kinderen van 4 t/m 6 jaar voor €9,90 per maand en kinderdans voor de leeftijden 6 t/m 8 jaar voor €11,50. Er worden weer veel inschrijvingen verwacht, dus wees er snel bij om een plekje te bemachtigen. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via de website van CKC & Partners.

Het nieuwe cursusaanbod van CKC & Partners is te vinden op: http://www.ckc-zoetermeer.nl/default/cursussen.html

-advertenties-

-goede doel-