IMG 4024

Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 juli veel schade veroorzaakt bij een autobedrijf in Rokkeveen. Van vijf nieuwe auto’s, die buiten geparkeerd stonden bij een autobedrijf aan de Edelgasstraat, zijn de wielen gedemonteerd en gestolen. Ook werd bij twee auto’s een zijruit ingeslagen.

Het exacte schadebedrag is nog niet bekend, maar de schade loopt zeker in de duizenden euro’s. De politie doet onderzoek naar de diefstal en wil graag in contact komen met mensen die iets verdachts hebben gezien bij de autodealer aan de Edelgasstraat, bedrijventerrein Lansinghage in Rokkeveen.

IMG 4027 IMG 4029
IMG 4035 IMG 4037

Het is niet bekend wanneer de diefstal, die zondagochtend werd ontdekt, precies heeft plaatsgevonden. De auto’s stonden geparkeerd op het bedrijventerrein, maar waren goed zichtbaar vanaf de weg.

Shovel gestolen

Maandagmorgen 14 juli werd alweer een nieuwe diefstal op dezelfde straat gemeld op Twitter: bij Hoveniersbedrijf van der Spek aan de Edelgasstraat werd een graafmachine gestolen, een shovel giant D263sw. Heeft u iets gezien van deze diefstal? Neem contact op met de politie en bel 0900 -8844!

Foto's: Martin van Oostveen

-advertenties-

-goede doel-