Picture Frozz for press Zaterdag 12 juli opent in Stadshart Zoetermeer een gecombineerde winkel van Frozz & Oodlz. De winkel speelt in op de trend van gezonde voeding en biedt bezoekers van het Stadshart een heerlijk gezond tussendoortje; bevroren yoghurt of een verse noodle soep.

In de nieuwe winkel worden de merken Frozz & Oodlz gecombineerd. Frozz is bevroren yoghurt met maar 100 calorieën per portie. De yoghurt is afkomstig van Nederlandse boeren en is bovendien gemaakt van 100 procent natuurlijk ingrediënten. Voor de toppings werkt Frozz met vers fruit, zelf gebrande noten en heerlijke chocolade. Oodlz biedt consumenten verse noodles soepen, gevuld met noodles, verse groenten, vlees en een kruidige bouillon. Ook de verantwoorde noodle soepen bevatten weinig calorieën en zijn gemakkelijk mee te nemen.

Monique van Geemert, shoppingcenter manager Stadshart Zoetermeer: “Stadshart Zoetermeer is trots de verantwoorde en trendy lekkernijen te introduceren. Frozz & Oodlz bieden onze bezoekers wat nieuws doordat ze zelf combinaties kunnen maken met toppings en verschillende soorten ijs/noedels.”

Nederlands trots

Frozz & Oodlz is een Nederlands bedrijf. Eigenaresse Mei Ling Ang, bracht de trend van Frozen Yoghurt, bevroren yoghurt, uit Amerika naar haar eigen land. Om bezoekers ook op andere moment een lekker tussendoortje te bieden, voegde zij in 2012 Oodlz toe aan de Frozz winkels. Inmiddels zijn er 12 vestigingen van Frozz & Oodlz. Vanaf zaterdag kunnen ook de bezoekers van Stadshart Zoetermeer op een verantwoorde wijze van ijs & noodles genieten. Frozz is gevestigd aan Westwaarts 26.

Stadshart Zoetermeer

Met meer dan 200 winkels en horecagelegenheden, een bioscoop en een Stadstheater is het sfeervolle Stadshart het kloppende hart van Zoetermeer en omstreken. De aanwezigheid van bekende retailers als Media Markt, Primark, H&M, HEMA, AH-XL, V&D en Rituals, in combinatie met kleine speciaalzaken creëert een complete shopervaring. De diverse evenementen, zoals de Sinterklaasintocht, Summer Carnaval en het Nederlands Thrillerfestival maken van het Stadshart een levendig centrum. Door de centrale locatie, met op loopafstand verschillende openbaar vervoerverbindingen en voldoende parkeergelegenheid, is het Stadshart voor iedereen eenvoudig toegankelijk.

Stadshart Zoetermeer is te volgen op www.stadshart.nl en via www.facebook.com/StadshartZmeer .

-advertenties-

-goede doel-