Kom in het eerste weekend van de zomervakantie bij Utopolis kijken naar twee bijzondere live voorstellingen. Via satellietverbinding wordt de show van André Rieu of Monty Python live op het grote scherm van de bioscoop vertoond. U kunt haarscherp genieten van de show met het gevoel zelf live aanwezig te zijn.

AndreRieu 2014 webAndré Rieu:

Vier de 10e verjaardag van Andre Rieu's traditionele zomeravond concerten mee op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! Wees voorbereid op stijgende emoties tijdens één van de meest bijzondere concerten van het jaar.

Als één van de meest populaire live acts van de wereld, zal de Koning van de Wals weer zorgen voor een onvergetelijke avond vol humor, muziek en emotie geschikt voor alle leeftijden. Meegesleurd door de ongelofelijke atmosfeer verbindt André Rieu publiek uit alle hoeken van wereld om samen deze prachtige muziek en zang te beleven, te ervaren en te delen.

Het Vrijthof zal worden omgetoverd tot een romantisch openlucht concert met André Rieu en zijn beroemde Johann Strauss Orkest. Samen met vele gastartiesten en solisten zorgen ze voor een onvergetelijke belevenis, welke compleet wordt gemaakt met een indrukwekkende lichtshow en spectaculair vuurwerk.

Kunt u niet naar Maastricht kijk dan in Zoetermeer! Op zaterdag 19 juli om 20.00 uur bent u van harte welkom in bioscoop Utopolis waar u via het grote doek deze show intens kunt meebeleven. Tickets zijn € 17,50 per persoon en reserveert u op 079-33 00 366 of u schaft online e-tickets aan op www.utopolis.nl

Monty Python:

Op 20 juli betreedt de Monty Python-bende voor een allerlaatste keer het podium van The O2 in Londen. Utopolis geeft je de unieke kans om deze nu al legendarische voorstelling LIVE bij te wonen.

Monty Python is een Britse komediegroep met o.a. John Cleese, die films, albums, computerspellen, boeken en diverse andere merchandising op haar naam heeft staan. De groep staat bekend om het succesvol doorbreken van de conventionele komedieregels. Dit resulteerde in een nieuwe soort humor: absurd, nonsense maar met daaronder een sterke boodschap op verschillende onderwerpen die altijd taboe waren in de Engelse maatschappij. Wilt u deze laatste voorstelling niet missen, reserveer dan nu tickets voor 15 euro per persoon op 079-33 00 366 of koop online tickets op www.utopolis.nl

-advertenties-

-goede doel-