natuurproductVrijdag 4 juli wordt om 10.30 uur in het WZH-Oosterheem de tentoonstelling ‘Natuurproducten’ geopend door Corina Schenk, voorzitter van de Stichting ParticipARTe. ‘Natuurproducten’ laat resultaten zien van de schilderworkshops die in de Koffietent zijn gehouden in het kader van het Nicolaasproject Oosterheem. Veel cursisten ontleenden hun inspiratie aan de natuur, en daarmee was de naam geboren. Het is een expositie van schilderingen in aquarel en acryl, afgewisseld met beschilderde kaarsen en bekraste eieren (op z’n Pools). De expositie is nog de hele maand juli te bezichtigen in het Kooktheater van het WZH-Oosterheem aan de Florence Nightingalelaan 92. Dagelijks open van 9.00 – 17.00 uur als er geen activiteiten plaatsvinden.  

natuurproduct2Onder leiding van Lidy van den Bos waren het laatste half jaar meerdere schilderworkshops in de Koffietent voor mensen uit Oosterheem die een keer wilden proberen om te aquarelleren of met acryl aan de slag te gaan. Schilderervaring was niet noodzakelijk. Een kleine groep enthousiaste mensen begon en de resultaten mogen gezien worden. Daarnaast heeft zij ook geëxperimenteerd met het beschilderen van kaarsen. Tot slot is de Poolse Ewa een ochtend langsgekomen om mensen te leren hoe eieren kunnen worden bekrast, een kunst in Polen. Het Nicolaasproject Oosterheem is blij dat het WZH-Oosterheem de gelegenheid biedt om deze ‘natuur-producten’ voor een groter publiek toegankelijk te maken.

Iedereen, jong of oud, is van harte welkom bij de opening van de tentoonstelling in het WZH-Oosterheem aan de Florence Nightingalelaan 92, 1e etage (lift aanwezig). Meer informatie is te vinden op www.nicolaasproject.nl of te vragen aan pastor en projectleider Walther Burgering via 0629.562.865.

-advertenties-

-goede doel-