mz-vtcvoorweg3Op donderdag 10 juli vindt van 18.30 tot 20.00 uur een informatiebijeenkomst plaats over de ontwikkeling van Voorweg Noord. Het gaat om het voormalig terrein van het vrijetijdscentrum (VTC) en de wijktuinen aan de Voorweg. Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid het voorontwerpbestemmingsplan en concept van het beeldkwaliteitsplan in te zien, vragen te stellen en een toelichting te krijgen. De avond heeft het karakter van een inloopbijeenkomst, zodat bezoekers kunnen binnenkomen op het moment dat het hen het beste uitkomt. De bijeenkomst vindt plaats in de recreatiezaal van woonvoorziening Albrandswaard aan Albrandswaard 1. De informatie staat ook op www.zoetermeer.nl/voorweg-noord .

Het terrein van het vrijetijdscentrum en de wijktuin aan de Voorweg komt vrij omdat de vrijetijdsvoorzieningen zijn verhuisd naar stadsboerderij Het Buitenbeest. De gemeenteraad heeft in 2012 besloten de vrijgekomen grond te verkopen om er woningen te bouwen, met behoud van het historisch karakter van de Voorweg. Met de opbrengst van deze grondverkoop kon de gemeente op de locatie van de stadsboerderij een modern complex realiseren waar de drie vrijetijdsvoorzieningen onder één dak samen verder gaan.

Ter inzage

De plannen liggen ook ter inzage bij de omgevingsbalie van het Stadhuis of zijn in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl . U kunt tot 25 juli de plannen inzien en schriftelijk te reageren.

-advertenties-

-goede doel-