Kun je in de zomermaanden wel wat extra geld gebruiken? Weet je niet waar je beginnen moet met zoeken naar een baantje? De jongerenadviseurs van het JIP Zoetermeer houden de komende tijd hun ogen extra open voor bijbanen en vakantiewerk.

JegeldenjetoekomstjipDe examens en toetsen zijn (bijna) achter de rug en dat betekent zomervakantie! Tijd om eindelijk lekker te relaxen maar ook om geld te verdienen. Het valt niet altijd even mee om een bijbaan of vakantiewerk te vinden. Daarom besteedt het JIP deze zomer extra aandacht aan geld verdienen en het voorkomen of oplossen van financiële problemen.

Vacaturemap

In de vacaturemap zitten recente en uiteenlopende vacatures voor jongeren van 15 tot en met 25 jaar. Het JIP heeft ook tips voor je over solliciteren en het vinden van een baan. Kom bij het JIP langs om te kijken of er iets voor je tussen zit. Het meeste zoekwerk is al voor je gedaan!

Zoek JIP Zoetermeer op Facebook op, want daar worden regelmatig nieuwe vacatures gepost.

Je Geld en Je Toekomst

Loop jij rond met vragen over geld of zorgen om rekeningen die je niet kan betalen? Loop dan zeker ook bij het JIP binnen. Zij kunnen je helpen een overzichtje te maken van je financiën. En daarna kijk je samen met een jongerenadviseur hoe jij jouw financiën weer op orde krijgt. Want hoe eerder je het aanpakt, des te sneller ben heb je weer grip op je geld.

Loop binnen bij het JIP of mail, bel of WhatsApp. Kijk voor meer informatie op www.jipzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-