20140702-20720

Speelmeer bestaat dit jaar 15 jaar en al die tijd organiseren ze in Zoetermeer heel veel activiteiten en de leukste dagjes uit voor de Zoetermeerse jeugd. Met Feestbeesten bij Speelmeer kunnen kinderen ook deze zomervakantie weer volop meedoen aan alle activiteiten!

Wethouder Mariëtte van Leeuwen en Jolanda Letterie, directeur MOOI Zoetermeer, zorgden er met een paar ferme klappen voor dat de nieuwe paspoorten tevoorschijn kwamen! De paspoorten waren verstopt in feestbeesten Pinata’s, maar na een paar flinke tikken van een hockeystick konden de paspoorten uitgedeeld worden.

20140702-20708 20140702-20716
Jolanda Letterie en Mariëtte van Leeuwen moeten eerst zelf hard aan de slag om de paspoorten te pakken te krijgen!

De eerste gelukkigen waren de kinderen van basisschool Het Palet uit Rokkeveen, in de komende weken zullen alle kinderen op de basisschool in Zoetermeer het paspoort van hun juf of meester krijgen.

Het SpeelmeerPaspoort ziet extra feestelijk uit vanwege het 15 jarig jubileum. Het staat boordevol vakantie-ideeën voor het hele gezin. Kinderen kunnen voordelig naar de bowlingbaan of een museum. Ook kunnen ze skiën bij SnowWorld, surfen bij Funsport Van Vliet, klimmen bij Ayers Rock, karten bij Attractiecentrum Zoetermeer, Flowboarden bij Dutch Water Dreams of naar speeltuin Westerpret. Allemaal tegen gereduceerd tarief. Bij de Zoetermeerse stadsboerderijen, wijktuinen en bij speelboerderij Het Buitenbeest, kunnen kinderen deelnemen aan diverse activiteiten. De vakantie blijft leuk tot de laatste dag met een geweldig slotweek in Rokkeveen, van 25 tot en met 29 augustus, in sportcentrum De Veur, met als thema ‘Feestbeesten bij Speelmeer!’

Meer informatie

Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Zoetermeer, afdeling Groen Spelen Leren en MOOI Zoetermeer e.o. Meer informatie op www.speelmeer.nl

-advertenties-

-goede doel-