Tax  MolendijkZaterdag 3 augustus van 13.00 – 16.00 uur opent het Golden Tulip hotel, Kinderen van Versteegplein 18 in Zoetermeer haar deuren voor taxateur en veilinghouder Arie Molendijk uit Rotterdam. Hij zal deze dag oude en zeldzame boeken, handschriften, kloosterboeken en of oude bijbels voor het publiek op hun waarde schatten. Molendijk is vooral gespecialiseerd in oude geschiedenis, topografie, (staten)bijbels en theologie.

De heer Molendijk organiseert twee keer per jaar een veiling van oude / antieke boeken en was organisator van diverse boekenmarkten in den lande, zoals de Veluwse boekenmarkten.

Verder kan advies worden gegeven tot verkoop of restauratie van oude boeken, bijbels etc. Bijzondere stukken komen meestal in aanmerking voor een veiling.

Taxatie gebeurt zo mogelijk aan de hand van bewijsmateriaal uit recent verschenen veilingcatalogi. Een nauwkeurige vaststelling van de waarde van boeken is afhankelijk van de druk en van de staat waarin het boek verkeert. Met enige regelmaat komen er op dit soort taxatiedagen uiterst zeldzame werken voor de dag en soms duiken zelfs geheel onbekende boeken op.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en de koffie staat klaar.  

Taxatie 5 euro ongeacht het aantal te beoordelen boeken.

     

Plaats:ZOETERMEER, Golden Tulip hotel, Kinderen van Versteegplein 18. Tel. 079 3203160.         

 Datum en tijd:  Zaterdag 3 augustus van 13.00  - 16.00 uur.     

-advertenties-

-goede doel-