mz-vtcvoorweg3VrijeTijdsCentrum (VTC) Voorweg organiseert de hele zomervakantie leuke activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Sportief of creatief, voor iedereen is er wat leuks te doen! De zomervakantie op het VTC zal in het thema staan van: ‘Te Land, Ter Zee en in de Lucht.’

Kinderen komen het thema niet alleen in het knutselprogramma tegen, maar ook op de speciale zomeravonden. De eerste twee weken staan in het teken van ‘Te Land’ en maken ze onder andere slippers en een raceauto. Met een Zeemeermin, surfplank en dolfijnen hebben week drie en vier het thema ‘Ter Zee’. De laatste twee weken van de vakantie is het thema ‘in de Lucht’ en staan een luchtballon, vliegtuig, raket en de zon knutselen op het programma. Kinderen kunnen ook op het buitenterrein hutten bouwen, skelteren, voetballen of springen op het luchtkussen. Voor de sportieve kinderen is er elke dag een sport van de dag; van levend stratego tot basket- en voetballen. Voor filmliefhebbers is er elke dag een film van de dag. VTC Voorweg is in de zomervakantie open van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 tot en met 16.00 uur.

Speciale zomeravonden

Deze zomervakantie organiseert VTC Voorweg drie speciale zomeravonden in het teken van ‘Te Land, Ter Zee en in de Lucht’. Op vrijdag 26 juli is er een Mysterieuze speurtocht ‘Te land’. Vrijdagavond 9 augustus is er een spelletjesavond ’Ter Zee’. De laatste zomeravond is vrijdagavond 23 augustus. Eerst is er een barbecue, daarna gaan de voetjes de lucht in tijdens de disco ‘In de Lucht’. De twee zomeravonden ‘Ter land en Ter Zee’ zijn van 19.00 tot 21.30 uur. De zomeravond ‘In de Lucht’ is van 18.00 tot 21.00 uur. Iedereen tussen zes en twaalf jaar is welkom! De entree bedraagt € 2,50 per kind (ook voor kinderen met een jaarabonnement via de ZoetermeerPas). Inschrijven voor de drie zomeravonden kan bij VTC Voorweg. Het inschrijfformulier en het hele zomerprogramma zijn te downloaden via www.zoetermeer.nl/vrijetijdscentrum of op te halen bij VTC Voorweg. Lever daar ook het inschrijfformulier in, ingevuld door ouder(s) of verzorger(s), samen met het geldbedrag.

-advertenties-

-goede doel-