FrancinevanDierendonckFrancine van Dierendonck zal op 1 september in dienst treden van de Etam Groep en is afkomstig van Philips Consumer Lifestyle waar zij verantwoordelijk was voor het Online Sales kanaal en de digitale strategie van de Consumenten Producten. Vóór Philips was zij onder meer werkzaam voor eBay, Marktplaats.nl en de Boston Consulting Group. 

Als e-commerce Director wordt Francine van Dierendonck verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van de succesvolle e-commerceactiviteiten van de Etam Groep, waarvan het hoofdkantoor in Zoetermeer gevestigd is. Zij zal in haar nieuwe functie rapporteren aan CEO John van der Ent.

Die laatste is blij met de nieuwe directeur: “Francine complementeert ons directieteam dat bestaat uit vier vrouwen en vier mannen en brengt meer dan 10 jaar nationale en internationale ervaring in e-commerce en digitale marketing als mede een sterke achtergrond in strategie en technologie. Gezien het belang dat onze Groep hecht aan e-commerce, zal het duidelijk zijn dat wij blij zijn met de komst van Francine als nieuwe belangrijke directeur”, aldus John van der Ent.

De Etam Groep heeft in Nederland een rijke historie van bijna 90 jaar. Eerder dit jaar besloot de Etam Groep om de organisatie ingrijpend aan te passen. Daarmee kan de Etam Groep flexibeler inspelen op snel veranderende marktomstandigheden. Om de leidende positie in de markt te behouden wil de Etam Groep verder uitgroeien in aantal merken, kanalen en regio’s.

De meer dan 180 filialen – bekend onder de namen Miss Etam en Promiss – zijn de te vinden op locaties door het hele land. Daarnaast wordt de collectie van Miss Etam en Promiss verkocht via de eigen webshops, via Wehkamp, Neckermann en bij V&D. De Etam Groep is zeer succesvol in het aanbieden van actuele mode die zich kenmerkt door een goede prijs/kwaliteit verhouding en een plezierige persoonlijke service en is daarom een logische keuze voor de vrouwelijke doelgroep.

-advertenties-

-goede doel-