groep8-3 De 8 kinderen van groep 8 op de Prinses Amaliaschool zijn al maanden aan het oefenen voor de grote afscheidsmusical. Helaas zullen op het moment suprême wegens omstandigheden 7 kinderen op het podium staan.

Maandag 15 juli was de première die de onderbouw mocht bijwonen, dinsdag mogen de groepen 5 t/7 komen genieten. Woensdagavond 17 juli is het eindelijk zover en kunnen ouders/broertjes/zusjes/ opa's en oma's het eindresultaat bewonderen waar Juf Kelly en haar moeder zo hard met de kinderen aan hebben gewerkt.

groep8 groep8-2

Dit schooljaar hebben de kinderen veel bijzondere dingen mee mogen maken; debatteren in Madurodam, projectweek over de Middeleeuwen, een echte cd opnemen in een heuse muziekstudio, 4 geweldige dagen kamp in Amerongen en niet te vergeten: met Juf Kelly naar de bioscoop.

Woensdag in de middag het laatste uitje van de basisschool: boeren golfen en aansluitend gourmetten met alle juffen en meesters van de school om het schooljaar af te sluiten. Na de musical worden de kinderen door het team de leden van de ouderraad uitgezwaaid.

-advertenties-

-goede doel-