Afsluiting Pi zo2Work 25 1-1

Het traject Piëzo2Work is op feestelijke wijze afgesloten met een certificaatuitreiking. Piëzo2work is een persoonlijk ontwikkeltraject voor mensen die begeleid willen worden naar (vrijwilligers)werk of opleiding. Afgelopen februari zijn 16 deelnemers met het Piëzo2worktraject gestart.
Alle deelnemers hebben iets bereikt; 6 deelnemers gaan in september met een MBO opleiding starten, 1 deelnemer heeft een baan gevonden en 1 deelnemer start een eigen onderneming. Alle overige deelnemers gaan vrijwilligerswerk doen in Zoetermeer en/of hun staatsexamen Nederlands halen.

Afsluiting Pi zo2Work 23 1Bij Piëzo2work spelen coaches een belangrijke rol, zij geven naast de training extra- individueel gerichte- aandacht aan de deelnemers. De coaches van Piëzo2work zijn  Zoetermeerders met veel levenservaring, zoals mevrouw Bakker: “toen ik met pensioen ging dacht ik; dat was het dan, maar door het coachen bij Piëzo2work realiseer ik me dat ik wat ik heb geleerd nu kan delen met een ander”.

Wie geïnteresseerd is om ook coach te worden bij Piëzo2work, kan contact opnemen met Sandra Venhuizen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 079-3312763
 
Piëzo2work wordt financieel mogelijk gemaakt door Fonds 1818, Instituut Gak en de Gemeente Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-