HansHet Leger des Heils in Zoetermeer houdt zondag 14 juli een zangdienst met medewerking van het interkerkelijk gospelkoor ‘Chara’. In deze dienst zal er veel samen gezongen worden. Houdt u van zingen dan bent u van harte uitgenodigd om naar deze dienst te komen.

Chara is een interkerkelijk gospelkoor waarvan de meeste mensen uit de Baptistengemeente Zoetermeer komen. Het woord Chara betekent blijdschap. Deze naam is gekozen omdat Chara de blijde boodschap van het evangelie door de liederen heen bekend wil maken.

Het koor Chara bestaat uit ongeveer 20 leden en de dirigent is Ies Roos. Het repertoire is een mengeling van Nederlands- en Engelstalige liederen, van vlotte gospelnummers tot rustige ballads.
De dienst staat onder leiding van kapitein Hans Scholtens.

Kindernevendienst is deze ochtend aanwezig. Na afloop is er gelegenheid voor een kopje koffie/thee met iets lekkers. De samenkomst begint om 10.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kapitein H. Scholtens, voorganger van het Leger des Heils korps Zoetermeer, telefoonnummer 079-5939190.

-advertenties-

-goede doel-