Vanaf heden heeft het Jongeren Informatie Punt (JIP) in Zoetermeer een inleverbox van Slimme Boefjes. In de box kunnen mensen hun gebruikte babyspullen doneren. Het kan hierbij gaan om rompers, sokjes en ledikantdekens.

slimme boefjesVoordat de babyspullen aan hun tweede leven beginnen, zorgt Slimme Boefjes ervoor dat alles gewassen en gestreken is. Zodra alles schoon is, worden de spullen verzameld tot een complete StartKid. Deze StartKid wordt overgedragen aan ouders met een krappe beurs, zodat ook zij zorgeloos van hun kindje kunnen genieten. Slimme Boefjes heeft geen winstoogmerk en draait volledig op vrijwilligers.

Het JIP heeft dagelijks te maken met jonge ouders, bij wie er weinig tot geen geld is voor het aanschaffen van babyspullen. Door de samenwerking met Slimme Boefjes, hoopt het JIP ervoor te zorgen dat steeds meer (aanstaande) ouders met een gerust hart van hun baby kunnen genieten.

Hebt u nog babyspullen die goed zijn voor een tweede leven? Lever ze dan in bij het JIP in Zoetermeer. Het JIP bevindt zich naast de bibliotheek, op het volgende adres:

JIP Zoetermeer
Stadhuisplein 4
2711 EC Zoetermeer
079 331 0055

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en telefonisch bereikbaar van 13.00 – 17.00.

 

Slimme boefjes volgen op facebook? facebook.com/SlimmeBoefjes

-advertenties-

-goede doel-