Uitreiking uitnodiging Socrates

Een aantal examenkandidaten havo-vwo van het Oranje Nassau College Parkdreef (ONC) werd aangenaam verrast toen zij tijdens hun diploma-uitreiking nog eens extra in het zonnetje werden gezet. Deze beste leerlingen van de school ontvingen naast hun diploma een officiƫle uitnodiging voor het Socrates-lidmaatschap.

Om lid te kunnen worden van Socrates, moet de leerling zijn of haar middelbare school hebben afgerond met een gemiddeld eindcijfer van 7,5 of hoger.

Socrates is een landelijk netwerk waar toptalenten uit heel Nederland elkaar ontmoeten om zich verder te ontwikkelen. Dit past in de filosofie van het onderwijs van het ONC Parkdreef (persoonlijk, duidelijk, bloeiend) waar de leerlingen worden aangespoord het beste uit zichzelf te halen.

Het lidmaatschap biedt vele voordelen. Naast de erkenning van het talent, opent het ook deuren. Leden van Socrates hebben een streepje voor als ze op zoek gaan naar een studie, stage, afstudeerbedrijf, traineeship of een toekomstige baan. Het lidmaatschap is een bijzonder waardevolle aanvulling op het CV. Het ONC investeert hiermee in de verdere ontwikkeling van haar oud-leerlingen.

-advertenties-

-goede doel-