Speelmeer paspoort 2013

Uitreiking eerste SpeelmeerPaspoort 2013

Mariëtte van Leeuwen (wethouder Jeugdbeleid) en Jolanda Letterie (directeur Mooi Zoetermeer e.o.) reikten woensdag 3 juli bij Color Me Mine de eerste SpeelmeerPaspoorten 2013 uit aan leerlingen van groep 6 van De Paulusschool.

Het werd een gezellige en creatieve ochtend, waarbij alle kinderen een tegeltje beschilderden met glazuur. De gebakken tegeltjes worden samengevoegd op een plateau dat in de school komt te hangen. Alle basisschool kinderen in Zoetermeer ontvangen de komende dagen een SpeelmeerPaspoort met allerlei leuke vakantieactiviteiten en aanbiedingen.

Gave geschiedenis bij Speelmeer

Het paspoort staat boordevol vakantie-ideeën voor het hele gezin. Bijvoorbeeld keramiek beschilderen bij Color Me Mine, naar de bowlingbaan of een museum. Andere ideeën zijn skiën, karten, zwemmen of naar de speeltuin. Allemaal tegen gereduceerd tarief. Bij de Zoetermeerse stadsboerderijen, wijktuinen en het VrijeTijdsCentum Voorweg zijn er diverse activiteiten voor kinderen zoals broodjes bakken, ezels poetsen en knutselen.

De vakantie blijft leuk tot de laatste dag met de geweldige slotweek in Rokkeveen van 26 tot en met 30 augustus in sportcentrum De Veur, met als thema ‘Gave geschiedenis bij Speelmeer’!

Meer informatie

Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Zoetermeer en Mooi Zoetermeer e.o. Alle informatie over het SpeelmeerPaspoort en de slotweek van Speelmeer staat op www.speelmeer.nl

-advertenties-

-goede doel-