geslaagde vwo-leerlingen van het Picasso Lyceum

Geslaagde VWO leerlingen van het Picasso Lyceum

De uitslagen van de herkansingen zijn vorige week bekend gemaakt en dus konden de diploma’s worden uitgereikt.

Het Picasso Lyceum kende een succesvol examenjaar: alle drie de afdelingen scoren op of boven het landelijk gemiddelde! TOPmavo 90%, havo 89% en vwo 97%! (Ter vergelijking: vorig jaar waren de landelijke gemiddelden respectievelijk 90%, 86% en 87%.)

Op woensdag kregen de leerlingen van TOPmavo hun diploma na een speech van hun afdelingsleider, mw. Couzijn en met een persoonlijke noot door het docentenduo bestaande uit de heren Vogels en Timmerman. Op donderdag was havo aan de beurt en op vrijdag het vwo. Daar zorgde de afdelingsleider, dhr. Zijlstra voor een persoonlijk verhaaltje bij ieder diploma.

Het waren leuke middagen waar de geslaagden terugkeken met een lach en een traan. Een lach omdat ze hun schoolcarrière succesvol afgesloten hebben of om de anekdotes die langs kwamen. Een traan omdat zij ook beseffen dat ze nu afscheid moeten nemen van al hun Picasso klasgenoten én van hun docenten. De directeur van het Picasso Lyceum wenste alle leerlingen heel veel succes bij hun vervolgstudie.

-advertenties-

-goede doel-