idcollegeOp de Open Dag van ID College op maandag 2 februari krijgen jongeren informatie over mbo-opleidingen, baankansen, stagemogelijkheden en het onderwijsmodel van ID College. Daarnaast geven docenten en huidige studenten informatie over hun opleiding, stages en de inhoud van de lessen. Tijdens de Open Dag staan de deuren van alle gebouwen open, zodat je de sfeer kunt proeven van de school waar je op komt te zitten als je voor ID College kiest. Je kunt je ook meteen inschrijven voor een opleiding.

Ontdek jezelf. En je vak.

Op de Open Dag kunnen jongeren zien en ontdekken welke opleidingen ID College biedt. Zo verzorgt ID College bijvoorbeeld opleidingen Economie, Gezondheidszorg, Orde & Veiligheid en Sport & Bewegen. ID College wil met zijn docenten en studenten persoonlijk contact maken met nieuwe studenten en persoonlijke informatie verstrekken. Tijdens de Open Dag kun je de school van je keuze bekijken, en je kunt er een route lopen langs de opleidingen die in het gebouw te vinden zijn. Ook kun je kennismaken met studenten die al aan hun opleiding zijn begonnen. Op die manier ontdek je het beste welke opleiding je leuk vindt en wel vak het beste bij je past.

Geef je op Via www.idcollege.nl/opendag kun je je vooraf opgeven voor de Open Dag. Na je aanmelding kun je direct ontdekken wat ID College voor je in petto heeft. Je hoeft dan niet meer ter plekke te registreren en kunt gelijk doorlopen als je op 2 februari naar een van de opleidingen komt kijken.

In het ID College Zoetermeer, aan het Van Doornenplantsoen 11 kun je terecht voor de volgende opleidingen:

Administratie, Gezondheidszorg, Handel, ICT, Welzijn, Entreeopleidingen, Uiterlijke Verzorging, Orde & Veiligheid, Sport & Bewegen, VAVO.

-advertenties-

-goede doel-