Zappelin LiedjesshowOp zondag 1 februari organiseert Stadshart Zoetermeer, aansluitend op de Baby-, Peuter- en Kleutermarkt van de Bibliotheek, een speciale middag voor kinderen met de Zappelin liedjestour. Dit is de aftrap van het kinderentertainment in het Stadshart, dat dit jaar iedere eerste zondag van de maand zal plaatsvinden.

In de Burg. Van Leeuwenpassage presenteert Nienke, bekend van de Zappelin kinderprogramma’s op TV, een gezellige liedjesshow. Gedurende 3 x 30 minuten kunnen de kids met Nienke zingen, dansen en spelletjes doen. Ook leest zij voor aan de allerkleinsten. Na afloop is er een Meet & Greet, waarbij Nienke graag met kleine fans op de foto gaat en handtekeningen uitdeelt. De shows beginnen om 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Naast de Zappelin liedjestour zijn er die middag twee levensgrote knuffeldieren in het Stadshart te vinden, die graag met de kids op de foto willen. In de Passage zal Verkleedkist de Tijdmachine een mooie schminkstand verzorgen, waar de kinderen zich kunnen laten schminken als hun favoriete figuur. Om de middag voor de kinderen helemaal af te maken is er een ballonnenclown, die leuke ballonfiguren maakt.

Zondag 1 februari is de aftrap van het maandelijkse kinderentertainment in Stadshart Zoetermeer. Vanaf nu organiseert het Stadshart iedere eerste zondag van de maand een activiteit voor kinderen. Nijntje komt op bezoek, maar ook LEGO Friends en Foeksia de miniheks.

-advertenties-

-goede doel-