schuurtje vincentiusAfgelopen week heeft burgemeester Aptroot de nieuwe vestiging van het Schuurtje van Vincentius aan de Plesmanstraat 7-8, bedrijventerrein Hoornerhage, officieel geopend. Hij deed dit door met een volle winkelwagen gevuld met artikelen uit het Schuurtje door een papieren deur te lopen.

kringloop schuurtje vincentiusDe eerstvolgende verkoopdag in het nieuwe Schuurtje is op zaterdag 7 februari. Er is zoals altijd een groot aanbod van huishoudelijke zaken, boeken, CD’s en DVD’s, meubels, lampen, kleding en audioapparatuur. Ook is er een gezellige koffiehoek waar u voor een gering bedrag kunt genieten van een kopje koffie, thee of soep.

Het oude schuurtje aan de Storkstraat was een bekend begrip onder Zoetermeerders, waarvan er vele wel eens een kijkje hebben genomen tussen de tweedehands spulletjes. Het nieuwe pand aan de Plesmanstraat is ruimer en lichter. Hierdoor is alles overzichtelijker opgesteld zodat alle goederen beter tot hun recht komen. Diverse afdelingen konden worden uitgebreid waardoor het aanbod is vergroot. Zo is er meer ruimte voor de meubels en boeken. De kledingafdeling is uitgebreid met baby- en kinderkleding en nu voorzien van een paskamer.

De opbrengst blijft uiteraard ten goede komen aan het sociale werk van de Vincentiusvereniging in Zoetermeer. Voor de verkoop bruikbare spullen en oud papier kunnen worden gebracht op de verkoopdag. Ook kunt u bruikbare spullen inleveren op maandag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Zaken die te groot zijn om zelf te brengen kunnen worden opgehaald. Voor meer informatie: tel. 06-344 590 02.

Voor de verkoop is ‘t Schuurtje elke 1e en 3e zaterdag van de maand geopend van 09.00 tot 16.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-