AED-OpenIn samenwerking met gemeente Zoetermeer organiseert Hartveilig Wonen op woensdagavond 21 januari 2015 een informatiebijeenkomst voor het werven van vrijwilligers en het beschikbaar stellen van Automatische Externe Defibrillators (AED’s). De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.30 uur en vindt plaats in de raadzaal van de gemeente Zoetermeer.

Hartveilig Wonen bestaat uit een netwerk van vrijwilligers die kunnen reanimeren/defibrilleren of bereid zijn dit te leren. De gemeente Zoetermeer is hard op zoek naar vrijwilligers die het netwerk van Hartveilig Wonen in deze stad helpen opbouwen. Iedereen die woont en/of werkt in gemeente Zoetermeer kan zich opgeven als vrijwilliger. Het is belangrijk dat de vrijwilliger een erkende reanimatie/AED-training heeft gevolgd of bereid is deze te volgen. De vrijwilliger dient tevens in het bezit te zijn van een mobiele telefoon waarmee sms-berichten kunnen worden ontvangen en verzonden en/of de Hartveilig Wonen-app kan worden gedownload.

Ook is gemeente Zoetermeer op zoek naar AED’s die door organisaties, verenigingen, instellingen of particulieren beschikbaar worden gesteld. Deze AED’s kunnen bij een calamiteit binnen Hartveilig Wonen ingezet worden.

Tijdens de informatieavond worden potentiële vrijwilligers geïnformeerd over hun rol bij Hartveilig Wonen. Tevens is er gelegenheid om vragen te stellen en een vrijwilliger en/of AED aan te melden. Aanmelden kan ook via www.hartveiligwonen.nl.

-advertenties-

-goede doel-