tastingwhisky2015Wat is het verschil tussen blend en single malt? Mag er nu wel of geen ijs in? En hoe spreek je al die moeilijke Schotse namen uit?

Tijdens Tasting Whisky maakt het publiek een rondreis door de wereld van de whisky. Allereerst is er een introductie voor beginners, daarna begint in de Kleine Zaal het programma ‘Ranking the stars’, waarbij zes whisky’s worden geproefd met uitgebreide uitleg. Vervolgens kunnen er in de foyer en het Theatercafé nog meer whisky’s worden geproefd. Bijna 200 verschillende soorten whisky staan klaar voor de nieuwsgierige bezoeker.

Ranking the stars

tastingwhisky22015Zoveel whisky’s, zoveel meningen. Maar welke whisky is de absolute favoriet? Tijdens Tasting Whisky 2015 kunt u speeddaten met zes verschillende whiskyexperts. In de Kleine Zaal van het Stadstheater, omgetoverd tot een echte whiskybar, maken zes helden uit de whiskywereld hun opwachting. Iedere expert heeft zijn eigen favoriete whisky en krijgt tien minuten de tijd om u te overtuigen van de kwaliteit van zijn whisky. En dat eindigt uiteraard met het proeven van de whisky.

Tasting Whisky vindt plaats op zondag 18 januari a.s. Er is een sessie om 13.00 uur en een sessie om 19.00 uur. Voor beginnende whiskydrinkers is er een introductie om 12.30 uur en 18.30 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via de kassa van het Stadstheater: www.stadstheater.nl

Aanwezig zijn bij Tasting Whisky of meer informatie? Neem dan contact op met Storytellers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 079 331 99 37

Foto: Redline Fotografie / Fred Roland

-advertenties-

-goede doel-