Essisme3"Het werkt echt!". Dat is de opmerking van meerdere deelnemers aan de basistrainingen in 2014. Essisme geeft, naar aanleiding van de vele positieve reacties en aanmeldingen, de eerste introductiebijeenkomst op 22 januari in Zoetermeer weg als nieuwjaarscadeau.

ZaaiGoed is een beproefde methode waarmee je als opvoeder positieve boodschappen zaait bij het kind. Hierdoor komt het kind in zijn eigen kracht te staan en krijgt het ruimte voor anderen. Vanuit een sterke IK naar een krachtig WIJ. Opvoeden vanuit de rol van tuinman en niet meer als politieagent.

Nieuwsgierig hoe dat gaat? Zaai dan mee en schrijf snel in vanwege het beperkte aantal plaatsen.

De introductiebijeenkomst bestaat uit anderhalf uur kennismaking met een nieuwe, integrale visie op kinderen, opvoeden en persoonlijke ontwikkeling aan de hand van het ZaaiGoed. Middels een laagdrempelige presentatie voorzien van ondersteunend beeldmateriaal en voorbeelden heeft u na afloop een duidelijk beeld van wat deze visie voor u kan betekenen. Essisme geeft de eerste introductiebijeenkomst op 22 januari a.s. in Zoetermeer weg als nieuwjaarscadeau.

“Negatieve boodschappen leiden bij kinderen tot negatieve en beperkende overtuigingen, maar positieve boodschappen leiden tot positieve en stimulerende overtuigingen. Het gaat erom wat je zaait!”, aldus Silvia Romijn, de grondlegger van het gedachtegoed Essisme. ZaaiGoed zijn positieve boodschappen die de kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling.

Kijk voor meer informatie en aanmelden over Essisme, op www.essisme.nl (inschrijven via de webwinkel onder geplande trainingen). Locatie Zoetermeer: Essisme BV, Platinastraat 1 te Zoetermeer. (Industrieterrein Lansingerhage)

-advertenties-

-goede doel-