In 2015 komt er een nieuw kunstwerk in de wijk Buytenwegh. Vier kunstenaars hebben de opdracht gekregen een schetsontwerp te maken voor het kunstobject aan de kruising Vorstiusrode/Amerikaweg. Dit ontwerp moet een herkenningspunt zijn voor de stad en de wijk Buytenwegh. Ook moet het bijdragen aan de identiteit en sfeer van de locatie en de wijk. Wilt u meepraten over welk kunstwerk er komt? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om mee te beslissen en breng uw stem uit voor één van de vier ontwerpen.

stuiterbal-400 Afbeelding-3-1-Voerman
Stuiterbal van Sanja Medic Twee beelden van Rob Voerman
reuzenboom-270 Poldermodel-400
De Reuzenboom van Marcel Smink Poldermodel van Mieke van der Hoeven

Op de site van de gemeente vindt u meer uitleg over de kunstenaars en de kunstwerken: www.zoetermeer.nl//beslis-mee-over-kunst-bij-vorstiusrode-in-buytenwegh

U kunt tot 1 februari 2015 aangeven welk van de vier ontwerpen uw voorkeur heeft en waarom u juist voor dit kunstwerk kiest. Uw reactie kunt u doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kunt u ook terecht met vragen over de geplande kunsttoepassing aan de Vorstiusrode.

-advertenties-

-goede doel-