nicholaasparochieZaterdag 3 januari om 14 uur gonst het in het parochiebureau van de H. Nicolaasparochie Zoetermeer van de spannende verhalen. Zes gerenommeerde verhalenvertellers uit Noord- en Zuid-Holland komen kinderen van de basisschool-leeftijd vermaken met boeiende verhalen uit binnen- en buitenland. In vier verschillende ruimtes vertellen Kitty Legtenberg, Gerard Jellema, Nanny Bakker, Joan Edwards, Francine de Graaf en Rolanda Correira om beurten verhalen over de wintertijd, over driekoningen en over verbondenheid. In drie rondes komen eindeloos mooie en innemende verhalen los bij deze vertellers.

Het verhalenfestival is een initiatief van het Platform Jeugd en Jongeren H. Nicolaasparochie en wil kinderen opnieuw in contact brengen met de beeldende kracht van verhalen. Ademloos zullen ze luisteren naar de spannende vertelsels. Het belooft een onvergetelijke en leuke middag te worden.

Dit unieke festival duurt van 14.00 tot 16.00 uur en kost 3 euro per persoon. Kaartjes zijn alleen verkrijgbaar aan de zaal. Zaal open vanaf 13.30 uur, waarbij geldt: vol is vol. Kinderen zijn van harte welkom in het gebouw aan de Dorpsstraat 26. Meer informatie is te vinden op www.nicolaasparochiezoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-