Roy-Donder-MM-zoetermeerZaterdag 3 januari vanaf 14:00 uur bij Media Markt Zoetermeer een exclusieve foto en signeersessie met de stylist van het Zuiden Roy Donders. Roy Donders veranderde afgelopen jaar van een doodgewone volksjongen uit de Tilburgse wijk Broekhoven in de paillettenkoning van Nederland.

De DVD serie Roy Donders de Stylist van het Zuiden is een realityserie waarin de Tilburgse glitter- en glamourkoning Roy Donders wordt gevolgd. Roy heeft grootse plannen en dat levert weer vele hilarische momenten op. Een van zijn wensen is om samen met zijn zus Rian een matching kinder- en dameskledinglijn te lanceren.

Met de lancering van zijn eigen huispakkenlijn en het immense succes daarvan is Roy’s droom uitgekomen. Hij geniet van zijn nieuwe leven, maar ontdekt ook de keerzijde van de roem. Door zijn succes moet Roy op zoek naar een groter winkelpand, natuurlijk met hulp van zijn familie. Daarnaast is zus Rian is geïnspireerd geraakt door haar fashionable broertje en ze besluit haar kinderkledinglijn uit te breiden. Naast alle drukte heeft Roy nog een andere grote passie: zingen. Lukt het hem om zijn zangcarrière van de grond krijgen?

Laat je DVD zaterdag 3 januari om 14:00 signeren door Roy Donders bij Media Markt Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-